1 månad och 2 dagar kvar

Publicerad 2013-06-24 22:22:53 i Allmänt,

Ikväll har Johan och jag suttit med bordsplaceringen. Vi lyckades tillslut få till det :)
Mamma, Tjorven och Skrållan var också med på ett hörn.
 
 
 

1 månad och 2 dagar kvar

Publicerad 2013-06-24 22:16:28 i Allmänt,

Lite bilder har vi nu lyckats få ihop! Titta och njut :)
 
Detta fick jag efter att Carro, Sandra, Frida och Rebecka stormat lägenheten på morgonen. Totalt fick jag samla ihop 4 lappar på olika ställen i stan där jag också fick hämta ut mina stringtrosor, bh, tamponger och dildo!
 
Dessa klädesplagg fanns bland lapparna jag skulle hämta ut. Älskar solglasögonen. 
 
 
Efter en mysig champangefrukost tog de mig till Tunet där några grabbar från TSK fick skjuta varsin straff på mig. Här ser ni mig innan jag vet vad som komma skall. 
 
Lunch hos Frida där jag fick rita Johan på en ballong. Ballongen hade jag med mig resten av dagen/kvällen (även ute på krogen!!).
 
Klädnypa på så jag inte skulle känna lukten av vad nästa utmaning var.
 
 
Vilket var att rida på en HÄST!!! Överlycklig 
 
 
Kvällen bestod sedan av skratt, mys, grill, bastu och bad vid lianen på Bölesholmarna. Underbart kul! 
 
 
TACK ALLA UNDERBARA BRUDAR SOM GJORDE DENNA DAG FANTASTISK!

1 månad och 10 dagar kvar

Publicerad 2013-06-17 15:22:31 i Allmänt,

VILL BARA SÄGA ATT JAG ÖVERLEVDE MÖHIPPAN!!
 
I lördags var det dags för min möhippa och jag är så otroligt glad och nöjd med exakt hela dagen. Den kunde verkligen inte ha blivit bättre. Är såå himla tacksam för allt och alla som var med och gjorde denna dag oförglömlig.
 
Jag har själv inga bilder från kvällen men ska försöka fixa detta så de kan läggas ut på bloggen. Ni får då mer info om vad som hände under dagen. Kan ju iaf säga att jag var sängliggandes till 17.30 dagen efter...
 
POK!

1 månad och 12 dagar kvar

Publicerad 2013-06-14 22:10:13 i Allmänt,

Jag bestämde mig ganska snabbt för att inte ha vita skor på bröllopet. Jag vet inte riktigt varför men snål som jag är tänkte jag att det är onödigt att bara använda skorna en endaste gång. Jag hittade ett par i en annan färg som jag kände mig nöjd med. Men när jag ramlade över detta par på en hemsida blev jag FÖRÄLSKAD. Problemet var bara att dom inte fanns i min storlek... Jag beställde därför två par skor i storlekarna under och över min vanliga storlek. Den mindre varianten var inte ens nära att jag kunde ha, mina fötter fick kramp efter 2 steg. Den större storleken fungerar nu tack vare min käraste Sandra!! Efter en extra sula och lite annat smått och gott passar dom perfekt. Nu är det bara att öva så gången sitter perfekt.
 
Just nu är det full rulle med att planera bordsplacering och att skriva ner lite info om varje gäst. Imorgon ska vi lämna in våra ringar för gravering och finputsning.
 
Tänkte ge er en liten sneak peak på hur dom ser ut.

1 månad och 13 dagar kvar

Publicerad 2013-06-13 23:29:54 i Allmänt,

Klädsel: Kavaj? 
 
Många kanske har lite funderingar kring vad vi egentligen menar med vår klädkod.
 
Här har ni några enkla tips :)
  • Man ska klä upp sig mer än till finare vardag
  • Klädseln betyder inte att kvinnan måste bära en kavaj
  • Jeans är vardagsklädsel så skippa det
  • En enkel regel för en kvinnlig gäst är att inte klä sig i vitt
  • Vilken färg det är på kavaj/kostym spelar ingen roll
En liten kuriosa:
Ibland hävdas det att röd klänning är syndens färg och omöjlig på bröllop. Det sägs också att det betyder att hon haft ihop det med brudgummen. Det är självklart fel och rött fungerar alldeles utmärkt.
 
Har ni fortfarande funderingar så kan ni alltid höra av er till vårt välklädda värdpar!
 
 

1 månad och 18 dagar kvar

Publicerad 2013-06-09 11:53:50 i Allmänt,

Produktion och leverans av inbjudningskorten såg ut på detta vis. Ja, vi lämnade nästan alla kort personligen en kall vinterkväll! 
 
  
 
  
 
  
 
  

1 månad och 17 dagar kvar

Publicerad 2013-06-06 23:07:31 i Allmänt,

Sveriges nationaldag idag! Dagen har vi spenderat i Stenviken med sol, grillning och bad. 
 
Vi tänkte ge er ännu ett inlägg med en tillbakablick då vi berättade för alla våra vänner. 
 
Vi valde att hålla det hemligt för de flesta till och med nyår då vi alla samlades i Hemavan under fyra dagar. Vi tänkte först berätta för alla under nyårsmiddagen men vi var för ivriga och glada så vi kunde inte hålla oss. Vi samlade alla i ett sk. allrum och det roliga var att vi först såg folk titta på min mage när Johan sa att vi hade något att berätta. Men när vi väl berättade att vi ska gifta oss så exploderade rummet! Alla skrek och grabbarna började att skrika "VEGAS VEGAS VEGAS!!". Vi tror att de blev mest taggade på Johans svensexa så det blir spännande och se vad de hittat på.
 
Vi fick många grattiskramar och ett flertal bilder togs på oss under kvällen. Två av bilderna blev det tävling om på instagram. Tävlingen handlade såklart om vem som fick mest likes, vinnare blev Rebecka. På så sätt fick också resten av "världen" reda på det.
 
PoK 
 
 

1 månad och 22 dagar kvar

Publicerad 2013-06-04 20:18:07 i Allmänt,

Hej våra underbara släktingar och vänner :) 
 
 
Här får ni följa vår planering inför den stora dagen med stort B (bröllopet)!! Planeringen har varit i full gång de senaste månaderna men detta får ni läsa om lite senare. Vi tänkte börja med att ge er en bild om hur frieriet gick till. 
 
Allt började på julafton. Vanligtvis brukar jag har koll på vad Johan har i görningen men den här gången hade jag ingen aning. Vi var ute i stugan och hade julmys och bastu med hela familjen var planerat sedan tidigare. När väl bastun skulle värmas upp så ville INGEN (förutom Johan och jag) basta vilket är väldigt ovanligt i min familj. Jag tänkte inte mer på det utan gick ut till bastun med en kall öl. Efter att Johan HALSAT sin öl säger han att han måste hämta en till öl och jag tänkte "shit, han var törstig". Det tog ett tag tills han kom tillbaka och han sa sedan att jag måste komma ut ur bastun. Efter att jag vägrat ett tag pga eventuell mulning gick jag ut. Där stod Johan med händerna bakom ryggen och berättade att jag ska få en till julklapp. Konstigt tänkte jag då jag redan fått väldigt fina julklappar... Jag märkte att Johan var lite darrig på rösten när han sa att han älskar mig. Sen sa han något mer fint som jag tyvärr inte minns men då han plockade fram de 10 röda rosorna förstod jag direkt och började att fnittra och gråta glädjetårar!!! Jag har alltid sagt till Johan att när han ska fria ska han banne mig ge mig 10 röda rosor. Sen sa Johan en massa mer fina ord som jag tyvärr heller inte minns men sen tog han fram ASKEN. Ringen som Johan valt ut är alldeles alldeles underbar men den får ni inte se förrän den 27 juli ;) Johan gick ner på ett knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Som ni förstår så svarade jag JA. 
 
Vi gick sedan in till stugan för att berätta för pappa, mamma och Carro. Pappa och mamma visste redan så de hade laddat upp med bubbel. Efter jag lugnat ner mig var det dags att ringa mina bästa vänner för att berätta. 10 minuter senare var planeringen i full gång! 
 
Den här bilden är tagen innan frieriet! <3
 
Vi ska försöka skriva här varje gång det sker något roligt i vår planering inför bröllopet. Vi hoppas att ni tycker att detta är lika roligt som oss! PoK från Amanda & Johan
 
Amanda ♥ Johan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela